Hindbærmarmelade

.
Hindbærmarmelade

Hindbærmarmelade

  • Færdig på 00:20

Ingredienser

  • 1 vaniljestang
  • 750 g frosne hindbær
  • 325 g sukker
  • 1 1/2 tsk. Tørsleffs Rød Melatin
  • Tørsleffs Atamon til skylning af glas

Fremgangsmåde

  • Step 1
    Optø de frosne hindbær.
  • Step 2
    Kog dem langsomt op.
  • Step 3
    Tilsæt sukker (på nær 1 ½ spsk). Kog massen i 5 min under omrøring.
  • Step 4
    Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljestang, og -korn i gryden
  • Step 5
    Rød Melatin og 1 ½ spsk sukker blandes i en skål. Tilsæt herefter i hindbærmassen. Kog massen yderligere 2 min.
  • Step 6
    Tag gryden af varmen og hæld din hjemmelavede hindbærmarmelade op i et Atamonskyllet glas, som lukkes.
  • Step 7
Du vil måske også læse om...
Vaniljesukker
Opskrift

Vaniljesukker

00:05
Flæk vaniljestængerne på langs og skær dem over i halve.:Kom rørsukker og de skårne vaniljestænger i en skål klar... [Læs mere]
Stracciatella is
Opskrift

Stracciatella is

01:05
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljestang, og -korn i en gryde på et par liter.:Hæld herefter mælk,... [Læs mere]
Panna cotta
Opskrift

Panna cotta

03:30
Hæld koldt vand i en skål og læg husblas bladet heri.:Kom piskefløden op i en gryde og varm den forsigtigt op under... [Læs mere]