-
✔Step 1
Sigt mel og bagepulver i en skål.
-
✔Step 2
Hak den kolde smør i stykker. Vigtigt
-
✔Step 3
den må ikke opvarmes da det gør dejen for blød!
-
✔Step 4
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljestang, og -korn i gryden.
-
✔Step 5
Tilsæt sukker og vand. Ælt dejen godt sammen.
-
✔Step 6
Rul dejen ud i to stænger af nogenlunde samme længde og bredde.
-
✔Step 7
Bag de to stænger i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 200 grader indtil de er gyldne.
-
✔Step 8
Tag stængerne ud af ovnen. Fordel hindbærsyltetøj på den ene af stængerne i mens den stadigvæk er lun.
-
✔Step 9
Løft forsigtigt den anden stang og læg den ovenpå den smurte.
-
✔Step 10
Lad dem køle. Oprør glasur med flormelis og et par dråber vand.
-
✔Step 11
Drys evt. krymmel eller tørret jordbær ovenpå den flydende glasur.