-
✔Step 1
Hæld koldt vand i en skål og læg husblas bladet heri.
-
✔Step 2
Kom piskefløden op i en gryde og varm den forsigtigt op under omrøring.
-
✔Step 3
Flæk vaniljestangen, skrab vaniljekornene ud og tilsæt dem i fløden. Du kan med fordel også lægge den flækkede vaniljestang ned. Den giver også god smag!
-
✔Step 4
Tilsæt rørsukker, revet citronskal. Rør.
-
✔Step 5
Flødeblandingen skal lige op at koge. Tag den herefter af blusset.
-
✔Step 6
Tag den opblødte husblas op af det kolde vand og pres den. Læg den herefter ned i den varme fløde og rør. Rør godt og grundigt indtil den er helt udrørt.
-
✔Step 7
Lad din panna cotta afkøle. Fjern vaniljestangen.
-
✔Step 8
Fordel den i et par serveringsglas.
-
✔Step 9
Stil den i køleskab en tre timers tid indtil den er helt stiv. Herefter kan den serveres.