Vaniljestang.dk
Opskrifter
Menu
Risengrød
Risengrød
Færdig på
00:55
Ingredienser
✔
175 g grødris
✔
2 dl vand
✔
1 liter sødmælk
✔
Salt
✔
Evt. 1/2 vaniljestang
✔
3-4 tsk hvid perlesukker
✔
1 tsk kanel
Fremgangsmåde
✔
Step 1
Kog vandet op i en gryde. Tilsæt grødrisene. Kop op under let omrøring i 3-5 minutter.
✔
Step 2
Skrue ned til ca. halv varme. Tilsæt sødmælken.
✔
Step 3
Lad det småkoge på lav varme i ca. 40 minutter med jævnlig omrøring hvert 5. minut. Smag til med salt når konsistensen er ved at være på plads.
✔
Step 4
Kanel og sukker røres sammen til kanelsukker.
✔
Step 5
Server risengrøden med kanelsukker på toppen og en godt klat smør.
Du vil måske også læse om...
Opskrift
Vaniljesukker
00:05
Flæk vaniljestængerne på langs og skær dem over i halve.:Kom rørsukker og de skårne vaniljestænger i en skål klar...
[Læs mere]
Opskrift
Stracciatella is
01:05
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljestang, og -korn i en gryde på et par liter.:Hæld herefter mælk,...
[Læs mere]
Opskrift
Panna cotta
03:30
Hæld koldt vand i en skål og læg husblas bladet heri.:Kom piskefløden op i en gryde og varm den forsigtigt op under...
[Læs mere]